VELOPLUS 22. Raplamaa Rattamaraton

Oluline info osavõtjatele

TÄHELEPANU! Raplamaa etapil on muutunud stardiajad. GP 12:00; Poolmaraton 12:20; Maraton 13:00

 

UUE ASUKOHAGA VÕISTLUSLINNAK!

Eelmisest aastast alguse saanud uuendused Raplamaa rattamaratonil saavad jätku. Lisaks lõiguti uuenenud võistlustrassidele on sellel aastal saanud uue asukoha ka võistluslinnak. Võistluslinnak asub
nüüd esmakordselt Keava aleviku kesksel kaunil Keava suveaia ja endise Keava kooli staadioni ja pargi alal. Keava on ligikaudu 300 elanikuga nn aedlinnak ning suveaed ja staadion piirnevad kolmelt küljelt elumajadega, mistõttu palume suhtuda eraomandisse lugupidavalt ning hoolivalt. Ruumi parkimiseks ettenähtud parkimisaladel ja liikumiseks võistluslinnaku territooriumil on piisavalt.

TÄHELEPANU!

Võistlustrassidega ei pruugi saada iseseisvalt täies mahus tutvuda, kuna rajad ületavad elektrikarjusega piiratud karjamaid, kus jalutavad väga erineva suuruse ja iseloomuga
elusloomad ning nende käitumine võib olla vägagi ettearvamatu. Matkasõiduks ja võistluspäevaks on loomad mõistagi ajutiselt viidud üle mujale ning karjused on teisaldatud.

RATTAPESU
Rattapesu asub staadioni äärsel rohealal (vt linnaku kaarti).

PESEMINE
Valtu Spordimaja ujula  – võistluskeskusest 6,7km – aadress: Kehtna vald, Kaerepere, Saare 11. Dushi pileti maksumus 3eur/in.
Sadolini Spordihoone  – võistluskeskusest 9,3km – aadress: Rapla linn, Viljandi mnt. 69A. Dushi ja sauna pileti maksumus 5eur/in.

SÖÖMINE
Arturi Trahter  – võistluskeskusest 6,3km – aadress: Arturi 2, Valtu küla
Meie Pubi  – võisluskeskusest 10,5km – aadress: Viljandi mnt 15, Rapla linn
Rapla restoran Hollivuud – võistluskeskusest 10,8km – aadress: Tallinna mnt 17A, Rapla linn
Aasia köök Waga Mama – võistluskeskusest 10,8km – aadress: Tallinna mnt 15A, Rapla linn

LÄHIM TOIDUKAUPLUS
Keava Coop – võistluskeskuses 500m – aadress: Kivitee 1, Keava alevik

PUHKA EESTIS
Raplamaa

Stardid

Matkasõit04.05.2024

Võistluspäev11.05.2024

Distantsid

Grand Prix65km

Maraton48km

Poolmaraton23km

Lastesõidud200m kuni 3km

Võistluspaika saabumine

Võistluse stardi- ja finishiala asub Rapla maakonnas, Kehtna vallas, Keava alevikus, Keava suveaias. Kaardi lingi leiad siit.

PARKIMINE
Tungivalt soovitame järgida parkimis korraldust ning parkida võistluse korraldaja poolt ettenähtud parkimisaladele. Keava aleviku tänavad on kitsama poolsed ning peab olema tagatud avatud liiklus. Osalejate parkimisala asub vahetult Keavast Keava mägede poole väljasõidul vasakut kätt rohumaal (vt linnakukaarti).
Tiimide parkla asub endise Keava kooli staadioni ala servas rohumaal (vt linnaku kaardilt) vahetult stardiala läheduses.

Etappi toetavad

Toetajad