Ma Olen Jalgrattur !

IMG_5919
Kuusalu rattamaratonile tulijad saavad endale uue rattaajakirja Ma Olen Jalgrattur

30. aprillil stardib Eesti esimese ja suurima rattamaratonide sarja Hawaii Express Estonian Cup esimene võistlus – Kuusalu rattamaraton. Just siis ilmub ka uue rattasõiduajakirja Ma Olen Jalgrattur esimene number.

Mõlemad saavad omavahel kokku. Kõik Kuusalu rattamaratonile registreerunud (maraton ja poolmaraton) saavad enne sõitu koos võistlusnumbriga endale ka uue ajakirja esimese numbri.

Ajakiri Ma Olen Jalgrattur on mõeldud kõigile neile, kes naudivad rattasõitu. See rattasõit võib toimuda kõikjal ja erineval viisil: ajakiri hakkab rääkima lugusid rattamaratonidel ja rattarallidel sõitjatest, linnades sõitmisest, rattaharrastusest, matkamisest, proffide ja amatööride võidusõitudest, rattadisainist, rattasõidu ajaloost, aga ka BMX-i ja isegi rulamaailmast.

Ajakirja tegija on kauane ajakirjanik Vahur Kalmre, kelle kirjutatud raamat „Kolm Kirsipuud“ võitis 2012. aastal parimale spordiraamatule mõeldud Georg Hackenschmidti auhinna.

Toetajad