Info maratonisarja jätkumise kohta seoses kehtivate piirangutega


Hea Hawaii Express Estonian Cup 2021 rattamaratonidel osaleja!

Paraku on nakatumisnäitajad taas tõusuteel ning seoses sellega on Vabariigi Valitsus muutnud üritustele kehtivaid nõudeid.

9. augustist saab enam kui 100 inimesega spordiüritus toimuda üksnes siis, kui on tagatud osalejate nakkusohutus ja selle kontroll. 

Kas rattamaratonid toimuvad ja kuidas saad nendel osaleda?

Rattamaratonid ja nendele eelnevad matkasõidud toimuvad plaanipäraselt.

Vaata üle etappide kohta käiv info siin ja jälgi ka meie sotsiaalmeedia kanaleid Facebooki ja Instagrami, kus uuendame infot jooksvalt.

Seoses uute piirangutega saavad praeguse seisuga rattamaratonil osaleda vaid oma nakkusohutust tõendavad isikud, kes on: 

  • vaktsineerimiskuuri läbinud
  • COVID-19 läbi põdenud
  • omavad negatiivse testitulemuse tõendit (viimasel juhul kuni 48 tundi varem tehtud antigeeni kiirtest ja kuni 72 tundi varem tehtud PCR-test)
  • kiirtestinud kohapeal 

Tõendamiseks aktsepteerime nii elektroonilist kui ka paberkandjal versiooni.Vastavaid tõendeid kontrollitakse võistlusalasse sisenemisel. Nakkusohutust ei pea tõendama alla 18-aastased lapsed ja noored. Samad nõuded kehtivad ka osalejate kaaslastele ja saatjatele. Traditsiooniliselt toimuvad lastesõidud. Lapse saatja, kes on vanem, kui 18 aastat, peab samuti võistlusalasse sisenemisel nakkusohutust tõendama.

Kontrolli tulemustest tekitame kaks nimekirja:

  • elektrooniline tõestus
  • paberkandjal tõestus

Samuti luuakse kiirtesti võimalus kohapeal, selle kohta edastame infot jooksvalt.

Kui selgub protokollide ülevaatusel, et tõendit ikkagi polnud (koridoridesse sisenemisel täiendavat kontrolli ei teostata), siis võidakse tulemus ka tühistada.

Jälgime jooksvalt Valitsuse kehtestatud nõudeid ning piirangute muutudes teavitame nendest esimesel võimalusel meie sotsiaalmeedia kanalites Facebookis, Instagramis ja siinsamas kodulehel.

Täname, et oled otsustanud starti tulla!

Üheskoos saame kõikidest takistustest jagu!

Toetajad