Lõpeb võistkondade registeerimine Estonian Cup maastikuratta sarjas

Täna, 23. aprilli südaööl lõpeb võistkondade registeerimine Eesti suurima maastikurattamaratonide sarja Samsung Estonian Cup 12-ndaks hooajaks ning on ühtlasi viimane päev, mil kehtib soodsam osalustasu rattasarja kõigile kaheksale etapile.

 

Möödunud aastal kasutas võimalust registreeruda soodushinnaga osalema kõigile kaheksale etapile 901 ratturit ja 106 võistkonda. Keskmiselt osaleb igal Estonian Cup maratonidesarja võistlusel kuni paar tuhat suurt ja väikest ratturit, neist kuni pooltuhat ratturit lühemal AXA poolmaratonil ja 300 last Gutta lastesõitudes. Nädal enne põhivõistluse toimumist leiab aset Rexona matk, mis on hea võimalus kõigile soovijatele rajaga tutvumiseks. Nii Rexona matk kui Gutta lastesõidud on osalejatele tasuta.

 

Stardimaks Samsung Estonian Cup maratonidesarja kõigile etappidele registreerimisel on 15 eurot ühe võistluse kohta. Alates 24. aprillist tõuseb see 21 euroni ning registeerida on võimalik igale etapile eraldi. Kolm päeva enne rattamaratoni toimumist on stardimaks juba 28 eurot.

 

Korraldajad soovitavad seetõttu rattasõpradel kasutada eelregistreerimisel kehtivat soodushinda, sest võistluspaigas tuleb stardinumbri eest tasuda märksa rohkem. Muuhulgas sisaldab Samsung Estonian Cup stardimaks toetust Eesti rattaspordi järelkasvule. Iga maratonidistantsi läbinud ratturi stardimaksust läheb 80 senti noori andekaid rattureid  toetavasse Lennart Rooti Fondi. Seega toetab rattur, kes teeb kaasa kõik Samsung Estonian Cup kaheksa maratoni, Eesti rattaspordi arengut kokku 6,4 euroga. Alates 2003. aastast on Lennart Rooti fond teinud Eesti rattasporditoetuseks väljamakseid kokku rohkem kui 40 000 euro ulatuses.

 

Kõigi kaheksale etapile registreerunud ratturite vahel loositakse Hondakeskus Catweesi poolt välja pandud sõiduauto Honda Civic kasutusõigus üheks aastaks. Igalt Samsung Estonian Cup etapilt läheb Honda Civic loosikorvi kümme nime. Õnnelik võitja selgub hooaja pidulikul lõpetamisel.  Auhinna väärtus on liising- ja kindlustusmakseid arvestades 8500 eurot.

 

Samsung Estonian Cup’2012 kalender

1. etapp           06. mai (pühapäev)               Mulgi Rattamaraton

2. etapp           19. mai (laupäev)                  Tallinna Rattamaraton

3. etapp           09. juuni (laupäev)                Rõuge Rattamaraton

4. etapp           08. juuli (pühapäev)              Fuji Rakke Rattamaraton

5. etapp           28. juuli (laupäev)                 Honda Otepää Rattamaraton

6. etapp           11. august (laupäev)             Kalevipoja Rattamaraton

7. etapp           25. august (laupäev)             Jõulumäe Rattamaraton

8. etapp           08. september (laupäev)      Elva Rattamaraton

 

Alates 2012. aastast on Estonian Cup rattamaratonide sarja peatoetaja maailma suurim televiisorite ja nutitelefonide tootja Samsung, kes võttis tänavu Elionilt üle Eesti suurima rattamaratonide sarivõistluse nimisponsori positsiooni.

Lisainfo:
Allar Tõnissaar
Samsung Estonian Cup peakorraldaja

Tel: 50 14 427

E-mail: info@proklubi.ee

www.estoniancup.ee

spicy pecan jiggle with the help of eggnog frozen treats recipe
rob kardashian weight loss Fashion updates from style networking sites

Cavalli’s fashion line was bringing in
miranda lambert weight lossDark Souls 2 help with armor for greek gods builds

Toetajad