Uued koostööpartnerid – Actual Print ja Herkuless

Estonian Cup rattasarja matkasõitude nimisponsor on Actual Print. Lastesõite aitab 2014. aastal korraldada Baltikumi suurimaid teravilja- ja pudruhelveste tootjaid Herkuless.

Traditsiooniliselt toimuvad nädal enne Estonian Cup põhivõistlust matkasõidud. Alates käesolevast aastast kannavad need, kõigile soovijaile tasuta avatud raja sõidud, Actual Print matkasõidu nime. Actual Print OÜ toetab meie võistlussarja kõikvõimalike trükiste ja trükitöödega.

Actual Print OÜ on pikaajaliste kogemustega moodne ja universaalne kujundusbüroo ja kiirtrükikoda, mis tegutseb juba aastaid. Ettevõtte eeliseks on kiirus, paindlikus ja operatiivne teenindus. Tänu uuele tehnoloogiale saab Actual Print pakkuda trükiteenust kordi kiiremini, säilitades seejuures toodete kvaliteedi ja värskuse. Actual Print osutab trükiteenuseid Soomes, Rootsis ja Baltimaades.

Actual Print veebilehele.
Actual Print_logo

Estonian Cup lastesõitude toetaja on alates käesolevast aastast Läti ettevõtte Rigas Dzirnavnieks’i teraviljahelveste ja pudrubränd Herkuless. Lastesõidud on kõigile osalejatele tasuta. 2013. aastal osales vähemalt ühel Estonian Cup lastesõidul kokku 854 last.

HRED

Loe Herkuless toodete kohta lisaks siit. 

Suur tänu ettevõtetele, tänu kellele Eesti suurim maastikuratta sarivõistlus teoks saab!

From the creators of AMERICA’S NEXT TOP MODEL and
miranda lambert weight loss Top Young Women Pop Music Artists

and welcome to the Nordstrom 2012 First Quarter Conference Call
weight loss tipsProtecting An Investment In Ross With A Married Put

Toetajad