Linnapead ja vallavanemad heategevuslikul rattasõidul Elvas

Laupäeval, 26.juulil toimuva Eesti rattamaratonide sarja  Estonian Cup viiendal etapil Elvas antakse eristart Linnapea Cup rattamaratonile. Linnapea Cupi osalejate seas on sõitmas ka Elva linnapea Toomas Järveoja ja Tartu maavanem Reno Laidre.

Elvas traditsiooniks saanud heategevuslik  rattasõit toimub sellel aastal juba kaheteistkümnendat korda. Igal aastal on lisaks registreerimismaksule kogutud ka heategevuslikke annetusi Elva noorte, lastekodulaste ja lasteaialaste toetuseks. Sellel aastal toetatakse toimetulekuraskustega Elva peresid lastele koolitarvete soetamisel.

Linnapea Cup rattasõidu korraldaja ja osaleja Elva linnapea Toomas Järveoja teab öelda, et rattasõidule tulevad avaliku elu tegelased soovist liikuda ja head teha. “Linnapea Cupil osalemine on nii enda tervise eest hoolitsemine kui ka tagasihoidlikumate võimalustega  perede toetamine. Heategevus on suhtumise ja hoolivuse väljendus, kuid ennekõike loob see hea tunde.  Mul on tõsiselt hea meel, et avaliku elu tegelased omavad tahtmist ja jõudu seda teha,” märkis Järveoja.

Linnapea Cupi innukamad osalejad läbi aastate on olnud Reno Laidre, Tartu maavanem, Põlva vallavolikogu liige Arne Tilk, Rakke vallavalitsuse liige Enno Eilo, Võru vallavanem Georg Ruuda, Rakvere abilinnapea Allar Aron, Nõo vallavolikogu esimees Jaanus Järveoja, Imavere vallavanem Jüri Ellram.

Linnapea Cup on avatud kõigile uutele ja endistele sõitjatele.

Start antakse 26.juuli Elva HKK Sinilind eest, Kesk 30.

Linnapea Cup kuulub  Estonian Cupi eristartide sarja. Poolmaratoni stardiaeg 13.15.

 

Toetagem toimetulekuraskustega perede lapsi kooli minemisel ka siis, kui ise rattasõidus ei osale! Elva linnavalitsuse arve 1120112068 Swedpank, märgusõna Linnapea Cup.

Pete and Myka reach out to a Professor Sutton
quick weight loss What to Wear to a Beach Formal Wedding

variety of dressing do folks set on in germany
quick weight loss14 And 18 Carat Gold Jewellery

Toetajad